Your search results

Workshop Advance Saudagar Hartanah Senawang

Workshop Advance Saudagar Hartanah

Pendedahan Exclusive Bagaimana Menjadi Seorang Perunding Hartanah Yang Profesional dan Menjana 5 Angka Sebulan

 

Dengan keadaan ekonomi sekarang, anda mungkin perlukan income 5 angka untuk tampung perbelanjaan keluarga anda

Berminat Nak Tahu Lebih Lanjut? Baca Seterusnya >>>

Mahukah anda…

…Dapatkan income yang lumayan untuk menampung kos sara hidup yang makin meningkat?

… Dapatkan first hand info tentang hartanah yang ingin dijual oleh dengan harga yang kurang dari market valuedan tambah aset anda.

Networking dengan ramai individu termasuk investors, lawyers, bankers, contractors dan sebagainya.

 

Tahukah anda…

Hanya menjadi orang tengah dalam transaksi hartanah boleh menjana
pendapatan yang lumayan…

 

Hanya menjadi orang perantaraan penjual dan pembeli, anda boleh mendapat 3% komisyen dari harga transaksi.

 

Cuba bayangkan harga hartanah di sekitar Klang Valley rata-ratanya bernilai RM500,000.

 

3% x RM500,000 = RM15,000 !

 

Jika anda menjual 4 buah rumah yang berharga RM500,000, jumlah komisyen yang anda dapat adalah

 

4 x RM15,000 = RM60,000 !

 

Maka, tidak hairanlah jika ramai yang berhenti kerja setelah mendapat rentak dalam bidang ini.

Okay… Memang nampak sangat lumayan… Tapi…

Tapi anda tak tahu.. Blur… Susah ke kerja ni ?

Senang ke nak jual rumah?

Nanti client tanya soalan ‘killer’, macam mana nak jawab?

 

 

Jangan risau…

 Hadir ke Workshop Advance Saudagar Property dan Tuan Ahmad Firdaus Mahmod akan dedahkan anda bagaimana seorang perunding hartanah bekerja.

Antara perkara yang akan anda pelajari adalah..

Number-1-icon

Bagaimana mencari listing rumah untuk dijual

Number-2-icon

 Isu-isu berkaitan pemilikan dan pindahmilik hartanah

Number-3-icon

Fahami kandungan geran dan dokumen hartanah

Number-4-icon

 Fahami kandungan Offer to Purchase 

Number-5-icon

Bagaimana cara marketing listing anda

Number-6-icon

Bagaimana ‘screen’ buyer yang berkualiti

Selepas ada ilmu ini dan confident kerjaya ini sesuai untuk anda, anda bolehlah register di mana-mana agensi untuk jadi Real Estate Negotiator.

Bagi yang tak berminat untuk jadi ejen pun tak mengapa, at least anda boleh gunakan ilmu ini untuk rumah pelaburan anda.

Siapa Trainer Anda, Ahmad Firdaus Mahmod?

Trainer : Ahmad Firdaus Mahmod

Ahmad Firdaus Mahmod telah memulakan kerjaya perunding hartanah sejak 2012. Sebelum itu beliau bekerja sebagai Credit Analyst di syarikat telekomunikasi DIGI. Pada mulanya beliau hanya mahu menolong jiran untuk menjual rumah beliau. Dari transaksi tersebut, jiran beliau memberikanRM30,000 sebagai komisyen. Sejak dari itu, beliau tidak menoleh ke belakang lagi. Kini, beliau telah menguruskan lebih 150 transaksi. Beliau juga seorang pelabur hartanah dan telah membeli beberapa buah hartanah sepanjang penglibatan beliau dalam hartanah termasuk di Medini, Iskandar Malaysia.

 
Beliau juga pernah menulis buku SOLD! Kunci Ini Milik Siapa dan Kit Saudagar Hartanah. Buku ini ditulis atas dasar untuk meningkatkan kesedaran tentang kerjaya perunding hartanah. Buku ini lengkap dengan 7 Langkah Mudah Bermula Sebagai Perunding Hartanah dan 10 Rahsia Besar Kerjaya Perunding Hartanah.

Buku-Buku Ahmad Firdaus Mahmod

(Klik gambar buku untuk membeli buku)

Ini adalah antara aktiviti anak buah beliau… Hampir setiap hari ada group sales !

NOTA PENTING !

Ini adalah sesi praktikal.

Anda perlu bawa laptop dan broadband sendiri untuk dapatkan impak maksima !

Ilmu dan teknik ini adalah apa yang Tuan Ahmad Firdaus Mahmod ajarkan kepada ejen-ejen di bawah beliau.

Jadi, lepas workshop ini anda sebenarnya dah boleh bergerak sebagai perunding hartanah

BILA DAN DI MANA?

Tarikh : 27 Ogos 2017 (Ahad)
Masa : 9.30AM – 4.00PM
Tempat : No. 109-1, Jalan Cattleya 8, Persada Cattleya,
70450 Senawang, Negeri Sembilan.

Yuran : RM50 sahaja!

 

DAFTAR SEKARANG

Please select a valid form