Dunia diramalkan akan mengalami kegawatan ekonomi. Mereka yang bijak dan bersedia akan mengambil peluang ini untuk membeli banyak hartanah yang "below market value".

Ketahui Kaedah Buat Duit Dengan Selamat Dalam Pelaburan Hartanah dan Bertindak Untuk Elak Kesilapan Dalam Pembelian Hartanah, Walaupun Harga Rumah Tengah Murah Gila!

Tambah Ilmu Sebelum Rugi Ratusan Ribu Ringgit Dan Juga Berbulan Malah Bertahun Masa Menunggu Transaksi Hartanah Selesai

Dapatkan ebook ini dan selamatkan diri anda dari tersalah beli hartanah. Bukan saja masa terbuang, duit beribu-ribu juga akan terbang! Emosi pun tercalar beb !

Kesan COVID-19 ini sangat dahsyat. Satu dunia !!

Tetapi, dalam setiap krisis pasti ada peluang bagi yang bersedia dan bertindak.

Pelabur-pelabur hartanah yang 'seasoned' memang menunggu saat-saat ini.

Sebabnya mudah. Zaman inilah pelabur hartanah boleh 'enjoy' perkara seperti ini :

Interest Rate Yang Murah

Pada saat ini, OPR Bank Negara adalah pada kadar terendah dalam masa 10 tahun. Bermakna, pada masa inilah kos meminjam sangat-sangat murah. Nak jumpa lagi keadaan sebegini, mungkin tunggu 10 tahun lagi.

Harga Hartanah 20-50% Below Market Value

Kalau sangkut tengah jalan sebab anda tak cukup duit, pemilik ada hak untuk batalkan transaksi. Kos-kos yang anda dah keluarkan akan burn begitu saja.

Kuasa Rundingan Pembeli

Cash Is King. Pada waktu ini kuasa negotiation ada pada mereka yang ada duit. Owner yang terdesak akan 'let go' hartanah mereka dengan harga yang rendah pada waktu ini.

Tapi...

Walaupun waktu sebegini adalah waktu gila membeli hartanah, anda dinasihatkan untuk tidak memberi hartanah yang sembarangan. Kesannya ratusan ringgit.

Anda mungkin boleh 'recover' dari kesilapan tersebut, tapi ianya akan mengambil masa yang lama. Emosi anda mungkin akan terjejas dan serik lagi untuk melabur atau membeli hartanah.

Hi ! Saya Edorra, Peguam Hartanah Anda

Saya faham...

Anda ghairah membeli kerana harga yang murah. Namun, sepanjang 9 tahun pengalaman saya, terlalu banyak kesilapan yang sangat 'costly' dan boleh dielakkan dari awal transaksi lagi jika anda berhati-hati.

Sebab itulah saya terbitkan ebook ini bersama Tuan Ahmad Firdaus Mahmod, seorang perunding hartanah, untuk membantu anda elakkan perkara-perkara tidak diingini.

InsyaAllah, ia boleh bantu anda elakkan rugi beratus ribu ringgit.

Dapatkan Ebook Ini Sekarang!

 

Saya kongsikan 40 perkara-perkara yang boleh menyebabkan satu-satu transaksi hartanah itu tidak berjaya. 

 

Elak BOM-BOM itu sebelum ianya letupkan POKET anda.

 

Antaranya, 

  • Membeli hartanah yang masih dalam proses bicara pusaka
  • Melantik peguam yang tidak mempunyai lesen dengan majlis peguam
  • Membeli hartanah yang nama di dalam geran tidak diketahui hidup atau meninggal
  • Pembeli masuk rumah awal sebelum transaksi hartanah selesai
  • Membeli tanah lot lidi
  • Dan banyak lagi…

Bukan dapat ebook sahaja, anda juga akan dapat bonus-bonus ini yang bernilai RM488

----- BONUS #1 -----

Pakej Video inDeed bernilai RM197 

Pakej Video ini mengandungi 62 video oleh Lawyer Edorra yang menerangkan tentang soal jawab yang biasa diutarakan oleh pembeli, penjual dan ejen hartanah.  

----- BONUS #2 -----

Video Penerangan Letter of Offer To Purchase bernilai RM97 

Letter of Offer to Purchase (OTP) yang anda bakal tandatangani ketika booking rumah nanti. Jadi, anda akan faham apa yang anda sign tu.. takde lah simply sign aje tanpa faham content.

----- BONUS #3 -----

eBook Checkmate : 101 Soalan Yang Patut Anda Tanya Peguam Sebelum Beli Hartanah bernilai RM97 

eBook ini adalah berdasarkan soalan-soalan yang diterima oleh Lawyer Edorra selama 9 tahun berkhidmat sebagai peguam hartanah. Antara soalannya adalah berkenaan Hakmilik Induk, Hakmilik Strata Dan Penyempurnaan Pindahmilik, Kaveat, Hartanah Lelong, Pelepasan Gadaian dan sebagainya. 

----- BONUS #4 -----

eBook Property Hunting : Rahsia Bagaimana Cari Hartanah Bawah Harga Pasaran bernilai RM97 

Ini skill yang anda perlu ada. Awal-awal lagi dah buat untung – Untung semasa membeli.

Semua bonus-bonus ini bernilai RM488 ! 

 

Tapi anda akan dapat PERCUMA semuanya dengan pembelian eBook Boom! 40 Bom Hartanah.

 

Klik butang di bawah sekarang !

Siapa yang patut dapatkan ebook ini?

PELABUR HARTANAH

Anda mungkin sudah bersedia dari segi kewangan, tapi adakah anda sudah bersedia dari segi ilmu yang mantap untuk membuat pembelian hartanah? Jika salah beli hartanah yang bermasalah, anda juga yang merana nanti.

PEMBELI HARTANAH PERTAMA

Ini adalah masa yang terbaik. Anda boleh beli hartanah dengan harga yang murah dari harga pasaran. Cuma, anda perlu berhati-hati supaya tidak tersalah beli. Sekali salah, mungkin anda akan serik untuk beli hartanah lagi.

EJEN HARTANAH

Anda adalah frontliner untuk transaksi jual beli hartanah. Jadi, lebih mudah untuk anda explain kepada buyer dengan owner masalah-masalah yang mungkin akan timbul berkenaan hartanah tersebut. Jika anda dapat detect awal, lagi lancar transaksi jual beli akan berlaku.​

Siapa Aidil Ratna Edorra Suhaimin ?

Aidil Ratna Edorra Suhaimin dilahirkan di Kuantan, Pahang Darul Makmur dan mendapat Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang dari Universiti Multimedia pada tahun 2010. Beliau bertugas sebagai Peguambela dan Peguamcara Mahkamah Tinggi Malaya hampir sembilan tahun dan fokus dalam Undang-Undang Hartanah di Malaysia. Beliau juga mempunyai firma guaman sendiri iaitu Tetuan Edorra Arfah Khandhar yang ditubuhkan bersama dengan dua orang lagi rakan kongsi yang beroperasi di Shah Alam.

Pengalaman Cik Aidil Ratna Edorra selama 9 tahun sebagai peguam hartanah dan memiliki firma guaman sendiri memberikan kelebihan yang sangat positif dalam merungkai persoalan yang berkaitan jual beli hartanah.
Aidil Ratna Edorra Suhaimin
Peguam Hartanah

Siapa Ahmad Firdaus Mahmod ?

Ahmad Firdaus Mahmod telah memulakan kerjaya perunding hartanah sejak 2012. Sebelum itu beliau bekerja sebagai Credit Analyst di syarikat telekomunikasi DIGI.

Pada mulanya beliau hanya mahu menolong jiran untuk menjual rumah beliau. Dari transaksi tersebut, jiran beliau memberikanRM30,000 sebagai komisyen. Sejak dari itu, beliau tidak menoleh ke belakang lagi.

Kini, beliau telah menguruskan lebih 500 transaksi. Beliau juga seorang pelabur hartanah dan telah membeli beberapa buah hartanah sepanjang penglibatan beliau dalam hartanah termasuk di Medini, Iskandar Malaysia. Beliau juga telah menulis buku SOLD! Kunci Ini Milik Siapa, Kit Sukses Saudagar Hartanah dan On Your Mark, Get Set, GO yang ditulis atas dasar untuk meningkatkan kesedaran tentang kerjaya perunding hartanah.

Ahmad Firdaus Mahmod juga pernah muncul di media massa seperti akhbar Sinar Harian, majalah Prospek Hartanah, Mingguan Wanita, dan TV Al-Hijrah.
Ahmad Firdaus Mahmod
Perunding Hartanah

Apa kata mereka yang telah baca buku ini?

"Wah.. buku ni memang padat sangat dengan ilmu hartanah. Sudah 5 tahun saya terlibat secara aktif dalam industri hartanah. Terlalu banyak input-input penting dikongsikan dalam buku ini. Tahniah En Ahmad dan Cik Edorra kerana terbitkan buku ni."
Linna Samsudin
Perunding Hartanah
"Buku ni sangat-sangat membantu especially ejen baru macam saya ni. Newbie macam saya ni kena lalui beberapa kes untuk dapat ilmu ni. Tapi buku ni dah jadi shortcut untuk saya faham proses jual beli hartanah. Memang best content buku ni! Perunding Hartanah newbie memang patut ada satu buku ni sebagai rujukan."
Hazwani Yusoff
Perunding Hartanah
"Sebelum ni saya rasa ragu-ragu untuk beli rumah. Saya rasa macam susah je nak beli rumah. Dahlah kena keluarkan modal ribu-ribu. Kalau tersalah langkah nanti naya jer burn duit macam tu aje. Tapi lepas baca buku ni, macam ada 'lightbulb' menyala kat kepala ni. Rasa confident dah nak beli rumah pertama saya. "
Hilmi Hamzah
Pembeli Rumah Pertama

Dapatkan eBook Ini Sekarang

Ilmu ini mahal. Tapi, kami takkan kejam kepada anda. Lebih-lebih lagi pada musim PKP ini. 

 

Anda boleh dapatkan ebook ini dengan hanya

RM2,997

RM997

RM497

RM197 sahaja

Jangan lengahkan lagi pembelian anda. Harga ini tidak akan kekal lama. Ianya akan dinaikkan.

Klik butang di bawah SEKARANG!

F.A.Q

Tidak. Ini ada ebook dan bonus-bonus seperti video adalah dalam bentuk digital.

Kami menerima pembayaran melalui Maybank2u, CIMBClicks, dan beberapa Interbank Giro yang lain. Kami menggunakan Billplz untuk tujuan pembayaran.

 

Sila emailkan kepada [email protected] atau whatsapp 016-777 7188.

PERLUKAN BANTUAN?
Klik butang di bawah