Ini Adalah Kelas Live Percuma Secara Seat Adalah Sangat Terhad..!

* * * Private message daripada Tuan Firdaus - Jangan tutup page ni * * *

Siapakah Tuan Firdaus?

Ahmad Firdaus Mahmod telah memulakan kerjaya perunding hartanah sejak 2012. Sebelum itu beliau bekerja sebagai Credit Analyst di syarikat telekomunikasi DIGI.

Pada mulanya beliau hanya mahu menolong jiran untuk menjual rumah beliau. Dari transaksi tersebut, jiran beliau memberikan RM30,000 sebagai komisyen. Sejak dari itu, beliau tidak menoleh ke belakang lagi.

Kini, beliau telah menguruskan lebih 500 transaksi. Beliau juga seorang pelabur hartanah dan telah membeli beberapa buah hartanah sepanjang penglibatan beliau dalam hartanah termasuk di Medini, Iskandar Malaysia.

Beliau juga telah menulis buku SOLD! Kunci Ini Milik Siapa, Kit Sukses Saudagar Hartanah dan On Your Mark, Get Set, GO yang ditulis atas dasar untuk meningkatkan kesedaran tentang kerjaya perunding hartanah. Buku terbaru beliau diterbitkan bersama peguam hartanah, Aidil Ratna Edorra, yang bertajuk Checkmate.

Ahmad Firdaus Mahmod juga pernah muncul di media massa seperti akhbar Sinar Harian, majalah Prospek Hartanah, Mingguan Wanita, dan TV Al-Hijrah.

WEBINAR CAREER PRESENTATION PROGRAM

Pelajari bagaimana untuk menjana pendapatan lumayan dengan cara menjual rumah orang lain

Kenapa Memilih Kerjaya Perunding Hartanah?

Flexible

Anda yang tentukan masa anda sendiri untuk anda pergi appointment dan sebagainya. Anda ada masa untuk hantar dan ambil anak sekolah. Tak perlu lagi minta cuti dengan bos untuk uruskan hal-hal peribadi.

Rewarding

Kerjaya ini sangat lumayan, jika anda rajin berusaha.

Great Networking

Anda berpeluang untuk berurusan dengan ramai pihak. Contohnya, investor, lawyer, banker, valuer, officer land office, dan sebagainya.

Whatsapp support : 016-777-7188