SPECIAL EVENT IN perak!

SEMINAR AKU AGENT!

Pelajari  strategi proven untuk gandakan income anda sebagai perunding hartanah

9 NOVEMBER 2019 (SABTU)
9AM-1PM
HOTEL CASUARINA @ MERU, IPOH

Hari
Jam
Minit
Saat

90% peratus perunding hartanah tidak berjaya dalam kerjaya ini disebabkan…

Tahun 2020 dah nak dekat ni.. Makin hari makin mencabar !

Tapi, anda masih tercari-cari rentak dalam industri ini?

Sukses itu satu pilihan!

Kami akan tunjukkan kepada anda formula kejayaan perunding hartanah!

Apa yang anda akan pelajari dalam seminar ini?

Bagaimana ubah hidup anda untuk menjadi top achiever tahun 2020

Bernilai RM97.

Geram tak tengok kawan tu asyik-asyik dapat jadi top agent. Dapat hadiah bercuti ke luar negara pulak tu ! Kalau dia boleh buat, kenapa aku tak boleh buat?

Real Estate Blueprint

Bernilai RM97.

Planning yang anda perlu lakukan untuk close deal dalam masa paling singkat. Masuk aje tahun 2020, anda dah meroket!

The Top Secrets of Top Agents

Bernilai RM197.

Pelajari rahsia bagaimana Top Agent generate income puluhan dan ratusan ribu dalam hartanah. Dia dah berjaya, tiru ajelah…

CLOSED Sampai Jadi

Bernilai RM97.

Pelajari teknik NEGOTIATION yang betul supaya kadar peratusan CLOSED SALE lebih tinggi. 

Jana income RM10,000 dari Project Marketing

Bernilai RM197.

Kami akan kongsikan dengan anda bagaimana anda boleh dapat komisyen RM3,000 bagi satu client. Kami sediakan listing dan tools untuk anda closing.

Semua ini bernilai RM585.

Namun, untuk waktu yang terhad, anda hanya perlu invest

RM57 sahaja !

Daftar sekarang!

Seminar ini akan diadakan pada tarikh berikut :

9 NOVEMBER 2019 (SABTU)
9AM-1PM
HOTEL CASUARINA @ MERU, IPOH

Hari
Jam
Minit
Saat

Siapa Kami

Shahril Nizam

COACH KERJAYA

Shahril Nizam adalah pengasas kepada laman portal hartanah Rumahlot.com yang juga seorang coach kerjaya dalam bidang perancangan kewangan dan hartanah. Sepanjang 20 tahun pengalaman kerjaya, beliau telah menerajui salah satu syarikat perunding hartanah yang terkemuka di Malaysia dan juga mempunyai agensi perunding takaful dan mortgage consultancy sendiri. 

Secara profesional beliau merupakan perunding kewangan shariah berdaftar di Malaysian Financial Planning Council dan juga seorang Pengurus Harta Berdaftar di Lembaga, Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah dan Pengurus Harta. Mempunyai rekod dan pengalaman jualan peribadi di bidang kewangan dan hartanah membolehkan beliau menjadi jurulatih kerjaya yang telah melahirkan ramai Bintang Top Agent di bawah bimbingan beliau.

Ahmad Firdaus Mahmod

Head of ESTATE AGENCY

Ahmad Firdaus Mahmod telah memulakan kerjaya perunding hartanah sejak 2012. Kini, beliau telah menguruskan lebih 500 transaksi dan telah melatih lebih 1000 ejen hartanah. Beliau juga seorang pelabur hartanah dan telah membeli beberapa buah hartanah sepanjang penglibatan beliau dalam hartanah termasuk di Medini, Iskandar MalaysiaBeliau juga telah menulis buku SOLD! Kunci Ini Milik Siapa, Kit Sukses Saudagar Hartanah dan On Your Mark, Get Set, GO yang ditulis atas dasar untuk meningkatkan kesedaran tentang kerjaya perunding hartanah. 

WARNING !!
Seminar ini bukan untuk anda jika… 

BONUS UNTUK ANDA JIKA HADIR PADA HARI ITU

Anda bakal didedahkan dengan satu peluang untuk menjual lebih 600 unit under-construction di Ipoh.
Komisyen sekurang-kurangnya RM3,000 / deal.

Moh kome, daftar sekarang !

SEMINAR AKU AGENT!

9 NOVEMBER 2019 (SABTU)
9AM-1PM
HOTEL CASUARINA @ MERU, IPOH

Hari
Jam
Minit
Saat