Your search results

Workshop Saudagar Hartanah Shah Alam Special Appearance Hamidah Lagiman

Workshop Advance Saudagar Hartanah

Pendedahan Exclusive Bagaimana Menjadi Seorang Perunding Hartanah Yang Profesional dan Menjana 5 Angka Sebulan

 

Dengan keadaan ekonomi sekarang, anda mungkin perlukan income 5 angka untuk tampung perbelanjaan keluarga anda

Berminat Nak Tahu Lebih Lanjut? Baca Seterusnya >>>

Mahukah anda…

…Dapatkan income yang lumayan untuk menampung kos sara hidup yang makin meningkat?

… Dapatkan first hand info tentang hartanah yang ingin dijual oleh dengan harga yang kurang dari market valuedan tambah aset anda.

Networking dengan ramai individu termasuk investors, lawyers, bankers, contractors dan sebagainya.

 

Tahukah anda…

Hanya menjadi orang tengah dalam transaksi hartanah boleh menjana
pendapatan yang lumayan…

 

Hanya menjadi orang perantaraan penjual dan pembeli, anda boleh mendapat 3% komisyen dari harga transaksi.

 

Cuba bayangkan harga hartanah di sekitar Klang Valley rata-ratanya bernilai RM500,000.

 

3% x RM500,000 = RM15,000 !

 

Jika anda menjual 4 buah rumah yang berharga RM500,000, jumlah komisyen yang anda dapat adalah

 

4 x RM15,000 = RM60,000 !

 

Maka, tidak hairanlah jika ramai yang berhenti kerja setelah mendapat rentak dalam bidang ini.

Okay… Memang nampak sangat lumayan… Tapi…

Tapi anda tak tahu.. Blur… Susah ke kerja ni ?

Senang ke nak jual rumah?

Nanti client tanya soalan ‘killer’, macam mana nak jawab?

 

 

Jangan risau…

 Hadir ke Workshop Advance Saudagar Property dan Tuan Ahmad Firdaus Mahmod akan dedahkan anda bagaimana seorang perunding hartanah bekerja.

Antara perkara yang akan anda pelajari adalah..

Number-1-icon

Bagaimana mencari listing rumah untuk dijual

Number-2-icon

 Isu-isu berkaitan pemilikan dan pindahmilik hartanah

Number-3-icon

Fahami kandungan geran dan dokumen hartanah

Number-4-icon

 Fahami kandungan Offer to Purchase 

Number-5-icon

Bagaimana cara marketing listing anda

Number-6-icon

Bagaimana ‘screen’ buyer yang berkualiti

Selepas ada ilmu ini dan confident kerjaya ini sesuai untuk anda, anda bolehlah register di mana-mana agensi untuk jadi Real Estate Negotiator.

Bagi yang tak berminat untuk jadi ejen pun tak mengapa, at least anda boleh gunakan ilmu ini untuk rumah pelaburan anda.

Siapa Trainer Anda, Ahmad Firdaus Mahmod?

Trainer : Tuan Ahmad Firdaus Mahmod

Ahmad Firdaus Mahmod telah memulakan kerjaya perunding hartanah sejak 2012. Sebelum itu beliau bekerja sebagai Credit Analyst di syarikat telekomunikasi DIGI. Pada mulanya beliau hanya mahu menolong jiran untuk menjual rumah beliau. Dari transaksi tersebut, jiran beliau memberikanRM30,000 sebagai komisyen. Sejak dari itu, beliau tidak menoleh ke belakang lagi. Kini, beliau telah menguruskan lebih 150 transaksi. Beliau juga seorang pelabur hartanah dan telah membeli beberapa buah hartanah sepanjang penglibatan beliau dalam hartanah termasuk di Medini, Iskandar Malaysia.

 
Beliau juga pernah menulis buku SOLD! Kunci Ini Milik Siapa dan Kit Saudagar Hartanah. Buku ini ditulis atas dasar untuk meningkatkan kesedaran tentang kerjaya perunding hartanah. Buku ini lengkap dengan 7 Langkah Mudah Bermula Sebagai Perunding Hartanah dan 10 Rahsia Besar Kerjaya Perunding Hartanah.

Buku-Buku Ahmad Firdaus Mahmod

(Klik gambar buku untuk membeli buku)

Special Appearance
Hamidah Lagiman, Perunding Hartanah

Hamidah Lagiman
Perunding Hartanah

Hamidah Lagiman merupakan seorang perunding hartanah berdaftar di salah satu syarikat penilaian dan hartanah di Shah Alam. Bermula sejak tahun 2015, setelah hampir 10 tahun berhenti dari dunia koporat, Hamidah menganggap kerjaya sebagai perunding hartanah adalah satu cara menjana pendapatan yang lebih optima.

Beliau menggunakan pengalaman beliau selama lebih dari 14 tahun di bidang pemasaran koporat untuk berdaya saing. Ditambah pula dengan kepakaran beliau di dalam penggunaan media sosial dan juga sebagai salah seorang tenaga pengajar di bidang pemasaran digital, ia memudahkan proses mengenali pelanggan.

Di awal kerjaya beliau sering sekali mengendalikan sesi ilmiah koporat seperti forum dan diskusi teknikal untuk pelbagai lapisan masyarakat. Ini menjadikan beliau sangat effektif untuk berkongsi ilmu dengan para peserta dan juga rakan sekerja.

Ini adalah antara aktiviti anak buah Tuan Ahmad Firdaus… Hampir setiap hari ada group sales !

NOTA PENTING !

Ini adalah sesi praktikal.

Anda perlu bawa laptop dan broadband sendiri untuk dapatkan impak maksima !

Ilmu dan teknik ini adalah apa yang Tuan Ahmad Firdaus Mahmod ajarkan kepada ejen-ejen di bawah beliau.

Jadi, lepas workshop ini anda sebenarnya dah boleh bergerak sebagai perunding hartanah.

BILA DAN DI MANA?

Tarikh : 29 Oktober 2017 (Ahad)
Masa : 9.30AM – 4.00PM
Tempat : Property Gallery, Seksyen 15 Shah Alam
.
(Waze : Property Gallery And Lounge)

Yuran : RM100 sahaja!

 

DAFTAR SEKARANG

Workshop Saudagar Hartanah Shah Alam - Hamidah
Sila isikan dalam format 60123456789.
Siapa yang memperkenalkan anda dengan program ini?

NOTA : 
Anda akan dibawa ke laman pembayaran setelah menekan “SUBMIT”. Jika anda tidak ada online banking, anda boleh melakukan Cash Deposit ke akaun Maybank Mastery Academy 5686 2100 2213. Kemudian, sila whatsapp slip deposit kepada 018-277 3418.